Propolia All hair type shampoo 200 ml

18,95 €

Shampoo, kaikille turkinlaaduille sopiva.
Shampoossa propolis ja hunaja yhdistyvät ihoa ja karvaa suojaavaksi ja pehmittäväksi kombinaatioksi, jota vehnän kasviproteiini täydentää hoitamalla turkkia ja estämällä sen takkuuntumista.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

  • Laatutuotteita Laatutuotteita
  • Nopea toimitus Nopea toimitus
  • Palautusmahdollisuus käyttämättömillä tuotteilla Palautusmahdollisuus käyttämättömillä tuotteilla

Koska lemmikkisi ansaitsee parasta!

Shampoossa propolis ja hunaja yhdistyvät ihoa ja karvaa suojaavaksi ja pehmittäväksi kombinaatioksi, jota vehnän kasviproteiini täydentää hoitamalla turkkia ja estämällä sen takkuuntumista. Sopii erinomaisesti karkeimmallekin karvalle. Jos lemmikkisi iho on herkkä, tämä shampoo sopii sille erinomaisesti, koska siinä ei ole ihoa ärsyttäviä peseviä aineita kuten SLS:ää. Sen pesevinä ainesosina on 100 % luonnolliset aineet, jotka puhdistavat turkin ja ihon hellävaraisesti. Shampoo on kehitetty erityisesti ulkoilmassa viihtyville eläimille, se kunnioittaa eläintä, sen ihoa ja turkkia eläimelle sopivaksi tasapainotetun pH:n ansiosta. Ps. ethän käytä ihmiselle tarkoitettuja pesuaineita lemmikilläsi? Ne eivät sovellu eläimelle vääränlaisen pH:n takia!

SULFAATITON – pH-adaptoitu

• 100 % luonnollista alkuperää olevat raaka-aineet

• 99.7 % kasviraaka-aineista on luomuviljelynä tuotettu

Levitä märkään turkkiin ja vaahdota. Huuhdo. Koska tuote on konsentroitu, shampoota kannattaa vaahdottaa ensin käsissä ja levittää vasta sitten eläimen turkkiin. Matalavaahtoinen.

Raaka-aineet: Aqua (Water), Sodium cocoamphoacetate, Glycerin (Glycerin), Lauryl Glucoside, Potassium olivate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium cocoyl Glutamate, Sodium lauryl glucose carboxylate, Coco glucoside, Glyceryl oleate, Hydrolyzed wheat protein (Wheat protein), Propolis cera, Mel (Honey), Lamium album flower extract (White deadnettle extract), Decyl glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Rosmarinus officinalis leaf oil (Rosemary essential oil), Alcohol, Parfum, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Citronellol

Valmis käyttöseos. Ulkoiseen käyttöön. Ei alle 2kk ikäisille eläimille. Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille tai sieraimiin. Jos ainetta menee silmiin, huuhdo huolellisesti vedellä. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

1 Tuote