Skin and Pads Care Balm 60 ml

16,61 €

Skin and Pads Care Balm 60 ml tassu- ja ihonhoitobalsami.

Määrä
Viimeiset tuotteet varastossa

  • Laatutuotteita Laatutuotteita
  • Nopea toimitus Nopea toimitus
  • Palautusmahdollisuus käyttämättömillä tuotteilla Palautusmahdollisuus käyttämättömillä tuotteilla

Skin and Pads Care Balm 60 ml tassu- ja ihonhoitobalsami.

100 % LUONNOLLINEN

Joutuivatko lemmikkisi tassut kovalle koetukselle metsälenkillä tai tekikö katusuola tuhojaan? Vai onko ihossa haava tai kolhun aiheuttama vamma? Nimenä “tassuvoide” “Le Baubaume à Papattes” kuvaa sitä lemmikin ja omistajan luottamussuhdetta, joka on läsnä, kun eläin antaa tassunsa hoidettavaksi.

Talvella lumi, jää ja pakkanen pitävät tassuja koetuksella ja kaupunkikoirilla katusuola kuivattaa ja kirvelee tassuissa. Propoliksen ja hunajan hyvää tekevät ainesosat hoitavat uskollisen ystäväsi tassuja ja ihoa. Rauhoittavien ja ihon paranemista edesauttavien ominaisuuksien ansiosta hoitobalsami auttaa ihoa korjaantumaan samalla säilyttäen sen joustavuuden…tuloksena terveet tassut, jolla lemmikkisi pääsee taas temmeltämään ilman huolen häivää. Rasvaa tassut hyvissä ajoin ennen lenkille lähtöä ja pyyhi tai huuhtele ne puhtaaksi lenkin jälkeen.

Propoliksen tehtävä on rauhoittaa ja puhdistaa ihoa, jolloin iho pääsee parantumaan nopeammin. Sheavoin aktiiviaineet pehmittävät ja kosteuttavat ihoa pitäen sen joustavana, jolloin se ei pääse enää halkeamaan. Hunajalla on samantyyppisiä korjaavia ominaisuuksia kuin propoliksella. Yhdessä nämä aktiivisesti ihoa hoitavat aineet palauttavat ihon hyvinvoinnin.

• 100 % luonnollista alkuperää olevat ainesosat

• 75% kasviperäisistä ainesosita on luomuviljeltyjä

Levitä hoidettavalle alueelle rauhoittamaan ja pehmittämään tassuja ja kuivia kohtia iholla. Hiero ihoon ja jätä vaikuttamaan. Älä huuhdo. Toista päivittäin niin kauan kuin on tarpeen.

Raaka-aineet: Butyrospermum parkii butter (Sheabutter)*, Cocos nucifera Oil (Coconut oil), Cera alba (Beeswax), Helianthus annuus seed oil (Sunflower oil), Mel (Honey), Propolis cera, Alcohol, Aqua (Water), Rosmarinus officinalis leaf oil, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl cinnamate, Benzyl salicylate, Cinnamyl alcohol.

*ainesosat luomuviljeltyjä

Asiakaspalaute:

“Voide todella auttaa pitämään haavat pehmeinä paranemisen aikana. Käytän voidetta kuiville ja ärtyneille ihoalueille sekä ärtyneille tassuille. Eläin pystyy liikkumaan ja samalla alue pääsee paranemaan. Yleensä haavan paranemisen aikana on vaihe, jolloin iho arven ympärillä kuivuu ja kiristää. Siinä vaiheessa vuorottelen puhdistavan sprayn ja hoitavan balsamin käyttöä. Hoitovoide/balsami kosteuttaa ja pehmittää ihoa. Riippuen siitä missä haava on, esim. vaikka lähellä niveltä, tai kitka-alueita, saattaa haava repeillä ja aueta uudelleen. Voiteen käyttö tässä vaiheessa estää haavan aukeamisen ja tarjoaa näin täydellisen mahdollisuuden haavan paranemiseen. Voide on tosi tehokas ja nopeuttaa ihon ja tassujen halkeamien hoitamista”. Marie-Noëlle, eläinten valmentaja

1 Tuote